En bid af sommer

Ser det her ikke bare skønt ud? Løber dine tænder ikke bare i vand? Og så er det super nemt at lave.

cherrytomat, peberfrugt

Skyl cherrytomater og skær dem i halve.
Skyl peberfrugter, skær dem i halve og fjern frøene.
Fyld peberfrugterne med tomater.
Drys med salt, peber, hvidløg skåret i tynde skiver og rosmarinkviste.
Sprinkl evt. med lidt god olivenolie.
Sæt det i ovnen i ca. en halv time ved 200-225 grader.

Server en skøn sommerret!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Grønt og godt, Nem mad i en fart, Opskrifter, Tomat. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s