Salat med gedeost og bagte cherrytomater

Franskmanden og jeg spiste denne salat til en sen weekendfrokost for noget tid siden. Salaten er den perfekte blanding af sprød og let bitter salat, blød gedeost og lune, søde tomater.

salat, gedeost, bagte cherrytomater,

Læg cherrytomaterne i et ildfast fad smurt med olivenolie, drys med salt og peber og bag dem ved 200 grader i ca. en halv time.

Skær en sprød salat, f.eks. radicchio, i strimler og anret dem på et fad. Her har jeg brugt et lille hoved af radicchio-varianten Radicchio Variegato di Castelfranco fra Italien. Hvis du synes, at radicchio er for bitter til at stå alene, så bland den med din yndlingssalat.

Skær gedeost i tern og fordel den ud over salaten. Tag tomaterne ud af ovnen, lad dem afkøle lidt, inden du fordeler dem over salaten. Server med en god, fransk vinaigrette-dressing og ristede pinjekerner.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Nem mad i en fart, Opskrifter, Salat, Tomat. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s