Lyskrydssalat

I går var det en af de dage, hvor både franskmanden og jeg skulle ud af døren til forskellige aktiviteter. Først ham og så jeg – vi nåede lige at se hinanden i fem minutter, da han kom hjem, og inden jeg tog af sted. Jeg ville gerne nå at spise, inden jeg gik – han ville gerne vente, til han var tilbage. Så vi havde brug for noget, der smagte godt og som ikke krævede megen tilberedelse. På den måde opstod lyskrydssalaten! Den har toner af græsk salat i sig med feta, agurk og tomat og får et pift og mere fylde med peberfrugt, radicchio og kikærter. Salaten er sund og mættende, men kræver friske råvarer for at blive rigtig god, fordi den er så enkel.

tomat, peberfrugt, feta, fetaost, agurk, gul peber, raddichio

Du skal bruge:
1 peberfrugt
3 tomater
1 ½ agurk
4-5 radicchioblade
Ca. 200 gram feta
1 dåse kikærter
3 spsk paprika

Det her er virkelig en nem salat. Åben dåsen med kikærter og lad dem dryppe af. Skær alle grøntsagerne i tern og bland dem sammen. Hak fetaen og kom den i salatblandingen. Drys paprikaen hen over kikærterne og bland dem godt rundt, så de alle er godt dækket. Og til sidst vender du de paprikadækkede kikærter i salaten – og du er klar til servering.

Vi spiste den lige som den var, og der var nok til os begge to.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Appetitvækkende råvarer, Nem mad i en fart, Opskrifter, Salat og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s