Fennikel- og æblesalat

Denne salat er også en af de helt nemme, og så smager den bare fantastisk. De forskellige smagsnuancer som den anislignende fra fennikelen og det søde fra æblet sammen med det syrlige fra eddiken klæder virkelig hinanden godt. Fennikel- og æblesalaten er frisk og er god til at løfte et lidt tungere og federe stykke kød, f.eks. svinekød eller and.

fennikel, æble, salat, æblecidereddike

Det skal du bruge:
1 fennikel
1 æble
2 spsk olivenolie
2 spsk æblecidereddike
2 spsk akaciehonning
1 god håndfuld frisk persille

Skær fennikelen i meget tynde skiver eller strimler – brug evt. et mandolinjern. Skræl æblet og skær det ligeledes i tynde skiver. Hak persillen og bland de tre ingredienser sammen. Rør olivenolie, æblecidereddike og honning godt sammen og vend dressingen i salaten. Og så er du klar til at servere. Velbekomme!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Forret & appetizer, Grønt og godt, Middag, Opskrifter, Salat og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s